søndag den 3. januar 2010

Media time!

Så har jeg (endelig) fået fat i Sarahs USB-stik :)
Udover det, så har Maria også en hjemmeside, hvor hun har lagt diverse billeder (bl.a. nogle fra nytår) og film ud på; gallery.me.com/marialeerbeck
Forresten! Hvis I skulle være i tvivl, så er det altså mig i Snurre Snup kostumet i klippet, hvor vi danser rundt i Disney-dragter i forbindelse med en idrætsopvisning... Good times!
Værsgo'!


Jul!


"Saaaanktaaa Luciaaaaa..." Onsdag morgen kl. 8:30 d. 23. december blev jeg ringet op med besked fra Kindergarden-boss, Mariah, om, at vi skulle gå lucia-optog kl. 9 i alle klasser. Vi fik travlt! Men det gik faktisk overraskende godt - vi fik selvfølgelig også hjælp af drengene i form af julemænd, der efter vores skønsang skulle dele slikkepinde ud til ungerne. Festligt!


Juleshow!


Én af mange øvelsestimer før the grand finale..!


Drengene i deres "Rockin' Robin"-outfits!


Juleaften blev delvist fejret med resten af skolens ansatte til det store juleshow på 7. etage, hvor vi optrådte med vores fantastiske dansenummer. Vi fik forresten en flot 2. plads :)


Pludselig under sang-konkurrencen blev der delt knæklys og klaphænder ud, og stemningen nåede sit højeste!


Vores ret flotte plastik juletræ i fællesstuen. Efter at have trukket os tilbage fra skolens arrangement ved 21-tiden, fik vi fejret julen på nogenlunde traditionel vis ved at danse om træet og åbne gaver Hyggeligt :)


Xi'an (d. 4. - 8. december)




Den enorme hær af Terracotta-krigere lidt uden for Xi'an.


En stor del af holdet foran Wild Goose Pagoda på det store torv i Xi'an. Fra venstre; Lars, Anne, Erik, Kristian, mig, AK, Sarah og Andy.



Sarah og mit vilde ride på bymuren!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar