fredag den 4. december 2009

Xi'an, baby!

Hey!

Midt i pakningen til Xi’an må jeg lige forsøge at få plads til et blogindlæg også. Det må blive ultrakort! Om 6 timer rejser vi nemlig (endelig) vestpå mod Xi’an, byen med Terracotta-krigerne, som jeg også skrev om tidligere. Det var netop meningen, vi skulle have været afsted i begyndelsen af oktober i efterårsferien, men men men, den tur blev aflyst pga. formodede optøjer i forbindelse med 60-års dagen, og i stedet udsat til ubestemt tid. Nu er datoen så fastlagt for vores 5-dages udflugt, og det blev sørme i dag! Vender tilbage til Tianjin tirsdag morgen – togturen derud tager 18 timer (!!!), hvilket er en smule uoverskueligt. Har dog fået gjort et essientielt indkøb i form af en rødvin (Dynasty – semi sweet red wine; Kinas bedste) for at få turen til at gå lidt mere smooth. Ellers er musik, kortspil og sovepiller også gode bud.

Vil fortælle meget mere om turen i næste uge. Har fået et dagsprogram, men man ved jo alligevel aldrig helt, hvad der kommer til at ske (This is China, TIC). Alting kan ske!

Medbringer min moba (har forresten fundet en funktion til at gøre den lydløs, så er ENDELIG sluppet af med klokkeslags-stemmen fra helvede... HALLELUJAH!) Vi skrives ved! Merry Christmas everyone!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar